NAŠ VRTIĆ

Završili su upisi u vrtić za novu pedagošku godinu koja počinje 1. rujna 2021. pa stoga želimo dobrodošlicu svim budućim polaznicima našeg vrtića i njihovim roditeljima. Pozivamo vas da pročitate bitne informacije koje se nalaze na našoj mrežnoj stranici o radnom vremenu, ustrojstvu i financiranju vrtića.

Kako su moguće promjene u radu Vrtića vezane uz trenutnu epidemiološku situaciju, molimo vas da redovito provjeravate našu mrežnu stranicu jer ćemo ovdje objavljivati aktualne informacije.

Dnevni ritam i rutine vrtića često se razlikuje od obiteljskog te je potrebno određeno vrijeme za prilagodbu na vrtić što može biti stresan događaj za dijete i roditelje. Polaskom u vrtić susrećete se s novim zdravstvenim izazovima, a savjete zdravstvene voditeljice možete pronaći  u kutiću zdravlja.

Rad organiziramo u skladu s Godišnjim planom i programom Kurikulumom vrtića, a temelj našeg rada je kvalitetno prostorno i materijalno okruženje te dobno mješovite odgojne skupine. Posebno njegujemo  razvijanje partnerskih odnosa s roditeljima te nudimo ciklus radionica „Rastimo zajedno“ čiji cilj je osnaživanje roditeljskih kompetencija, a vode ga licencirane voditeljice.

Upravnom vijeću prava roditelja zastupa predstavnica roditelja, Emina Trošt (e-mail: emina.trost@gmail.com) kojoj se možete obratiti u slučaju potrebe.

 

Veselimo se suradnji!