RADNO VRIJEME PODRUČNIH VRTIĆA

Pazin, 10. rujna 2021.

 

OBAVIJEST ZA RODITELJE

 

Nakon provedenih anketa o potrebi roditelja za radnim vremenom vrtića, utvrđujemo radno vrijeme područnih vrtića za pedagošku 2021.2022. godinu, počevši od ponedjeljka 13. rujna 2021.:

 

PODRUČNI VRTIĆ RADNO VRIJEME
CEROVLJE (PAZ. NOVAKI) 6,30 – 16,00
LUPOGLAV 6,30 – 16,00
MOTOVUN 6,30 – 16,00
GRAČIŠĆE 6,30 – 16,30
KAROJBA 6,30 – 16,30
SV. PETAR U ŠUMI 6,30 – 16,30
TINJAN 6,30 – 16,30

 

Napomena:

Tijekom rujna vodit će se evidencija o broju djece koja ostaju u vrtiću nakon 15,30.

Vrtić zadržava pravo izmjene radnog vremena ukoliko se pokaže da prijavljene potrebe ne odgovaraju stvarnim potrebama roditelja. Odluku o tome donosi Upravno vijeće vrtića.

 

Uprava Vrtića

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

obavještavam vas kako će rad pedagoške godine 2021./2022. godine započeti 1. rujna 2021. godine. Napominjemo kako će se rad u Područnom vrtiću Gračišće, zbog već navedenih poteškoća oko dobivanja uporabne dozvole odvijati  u prostorijama Područne škole u Gračišću, dok će novo sagrađena zgrada vrtića započeti s radom u listopadu, kada će pedagošku godinu započeti i polaznici jasličke skupine.

Također, prenosimo informaciju kako će cijene roditeljskih uplata, do formiranja Gradskog vijeća Grada Pazina iznositi 650,00 kuna za cjelodnevni vrtićki program i 680,00 kuna za cjelodnevni jaslički program. U novim skupinama, koje započinju s radom u pedagoškoj godini 2021./2022. cijene za roditelje bit će izjednačene s navedenima.

Umanjenje cijena za pojedino dijete polaznika našeg vrtića ( jer je drugo dijete iz obitelji  koje polazi vrtić; jer je 3. dijete u obitelji; jer je dijete s teškoćom u razvoju ili dijete samohranog roditelja…) definirano je Pravilnikom o mjerama, uvjetima i načinu naplaćivanja usluga Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin, kojeg ćete pronaći na ovoj našoj mrežnoj stranici pod: dokumenti (propisi i akti).

 

Uz pozdrave,

 

Ravnateljica:

Vesna Rusijan

UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavili su Upute za sprječavanje i suzbijanje bolesti Covid-19 vezano za rad ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u pedagoškoj godini 2020./2021.

Upute možete pročitati OVDJE.

OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVE JASLIČKE SKUPINE U GRAČIŠĆU

Poštovani roditelji!

Nažalost, moramo Vas obavijestiti da, zbog poteškoća pri dobivanju uporabne dozvole za novi objekt u Gračišću, jaslička skupina neće započeti s radom u rujnu. Do daljnjega se odgađa početak rada jaslica u Gračišću. Radi se na otklanjanju poteškoća te očekujemo početak u listopadu, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

                                                                                                                                                               Uprava Vrtića

RODITELJSKI SASTANCI ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Poštovani roditelji,

nadopunjeni raspored roditeljskih sastanaka za roditelje novoupisane djece možete pogledati na sljedećoj poveznici – RODITELJSKI SASTANCI ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Podsjećamo da informacije o prilagodbi djece na vrtić možete pročitati OVDJE, a o prilagodbi roditelja OVDJE.

Osim toga, podsjećamo Vas da djeca koja su upisana u vrtićke odgojne skupine trebaju biti u potpunosti odviknuta od pelena. 

Dobrodošli!