NAŠ VRTIĆ

Završili su upisi u vrtić za novu pedagošku godinu koja počinje 1. rujna 2020. pa stoga želimo dobrodošlicu svim budućim polaznicima našeg vrtića i njihovim roditeljima. Pozivamo vas da pročitate bitne informacije koje se nalaze na našoj mrežnoj stranici o radnom vremenu, ustrojstvu i financiranju vrtića.

Kako su moguće promjene u radu Vrtića vezane uz trenutnu epidemiološku situaciju, molimo vas da redovito provjeravate našu mrežnu stranicu jer ćemo ovdje objavljivati aktualne informacije.

Dnevni ritam i rutine vrtića često se razlikuje od obiteljskog te je potrebno određeno vrijeme za prilagodbu na vrtić što može biti stresan događaj za dijete i roditelje. Polaskom u vrtić susrećete se s novim zdravstvenim izazovima, a savjete zdravstvene voditeljice možete pronaći  u kutiću zdravlja.

Rad organiziramo u skladu s Godišnjim planom i programom Kurikulumom vrtića, a temelj našeg rada je kvalitetno prostorno i materijalno okruženje te dobno mješovite odgojne skupine. Posebno njegujemo  razvijanje partnerskih odnosa s roditeljima te nudimo ciklus radionica „Rastimo zajedno“ čiji cilj je osnaživanje roditeljskih kompetencija, a vode ga licencirane voditeljice.

Upravnom vijeću prava roditelja zastupa predstavnica roditelja, Suzana Jašić (e-mail: suzijasic@gmail.com ) kojoj se možete obratiti u slučaju potrebe.

 

Veselimo se suradnji!

 

ODLUKE O KONAČNIM RANG LISTAMA O UPISIMA DJECE

Temeljem članka 36. Statuta Dječjeg vrtića «Olga Ban» Pazin (Sl. novine Grada Pazina 31/13. i 23/14.), članka 15. stavak 3.  Pravilnika o mjerilima i postupku upisa djece  u Dječji vrtić «Olga Ban» Pazin, u skladu s Odlukom o pokretanju postupka upisa u Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin pedagošku 2020./2021.godinu KLASA: 601-01/20-01/06; URBROJ:2163/01-09-20-3 od 26. veljače 2020. na prijedlog Povjerenstva za upise, Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin na 22. sjednici Upravnog vijeća održanoj 10. srpnja 2020. donosi:

 

Odluku o konačnoj rang listi o upisima djece u pedagošku 2019./2020. godinu u Matični vrtić u Pazin

Odluke o konačnoj rang listi o upisima djece u pedagošku 2019./2020. godinu u Područne vrtiće

Raspored djece po odgojnim skupinama i ostale obavijesti možete pogledati OVDJE

 

 

 

RAD VRTIĆA U SRPNJU I KOLOVOZU 2020.

OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE

PRIJAVLJENE ZA BORAVAK U VRTIĆU U SRPNJU I KOLOVOZU 2020.

Od 1. srpnja 2020. do 31. kolovoza 2020. organiziran je rad u dežurnim skupinama samo za prijavljenu djecu.

Prema odluci Upravnog vijeća, tijekom srpnja radit će matični vrtić u Pazinu te područni vrtići u Sv. Petru u Šumi, Tinjanu, Gračišću, Motovunu i Karojbi, dok će u kolovozu raditi matični vrtić u Pazinu (za djecu iz Pazina, Paz. Novaki i Gračišća) te područni vrtići u Tinjanu (za djecu iz Tinjana i Sv. Petra u Šumi) i Karojbi (za djecu iz Karojbe i Motovuna).

Radno vrijeme matičnog vrtića u Pazinu u srpnju i kolovozu je od 6,30 do 16,30 dok su radna vremena područnih vrtića u srpnju i kolovozu jednaka kao i tijekom godine.

 

RASPORED RADA U MATIČNOM VRTIĆU U PAZINU:

SRPANJ

  • u donjem vrtiću (Družbe Sv. Ćirila i Metoda 1) u sobama dnevnog boravka skupina Mići Meštri (za djecu iz skupina Mići Meštri i Tintilinići) i Bubamarci (za djecu iz skupina Bubamarci i Hihotići) – do 17. srpnja 2020.
  • u DC Veli Jože (ul. 154. brigade Hrvatske vojske) – djeca iz skupina Mravići, Iskrice, Listići i Zujalice boravit će u svojim sobama; od 20. srpnja 2020. pridružuju im se i djeca iz donjeg vrtića
  • u gornjem vrtiću (ulaz pokraj Doma zdravlja) u sobi dnevnog boravka skupine Leptirići – (za djecu iz grupa Cvjetići, Leptirići te iz PV Pazinski Novaki)
  • djeca jasličkog uzrasta boravit će u svojim sobama (od 20. srpnja spajaju se grupe Loptići i Pačići)

KOLOVOZ

  • djeca vrtićkog uzrasta će boraviti u DC Veli Jože (ul. 154. brigade Hrvatske vojske)
  • djeca jasličkog uzrasta boravit će u sobama grupa Pačići i Prstići.

 

KAKO BISTE SE LAKŠE SNAŠLI, NA ULAZNIM VRATIMA OBJEKATA BIT ĆE NAVEDEN RASPORED DJECE PO SKUPINAMA I TEL. BROJEVI SKUPINA.

I DALJE NIJE DOZVOLJEN ULAZ RODITELJA U PROSTOR VRTIĆA TE SE DJECA PREUZIMAJU NA ULAZU.

 

Važne napomene:

  • Molimo vas da za dijete obavezno donesete papuče, kuticu, kapu i rezervnu robu u ruksaku te sve jasno označite imenom i prezimenom djeteta kako ne bi došlo do gubljenja stvari.
  • Tijekom ljetnih mjeseci boravak na otvorenom se radi vrućina planira od 9,00 do 10,30 (11,00) tako da vas molimo da dijete dovodite najkasnije do 8,30 kako bi nakon doručka na vrijeme mogli izaći iz ustanove.
  • Ukoliko dođete kasnije, na ulaznim vratima ostavit ćemo obavijest i broj telefona da možete kontaktirati odgajateljice i saznati gdje možete dovesti dijete.
  • Za sva dodatna pitanja molimo vas da se obratite odgajateljicama ili Upravi vrtića.

 

Ravnateljica

Vesna Rusijan, v.r.

PLAĆANJE USLUGA VRTIĆA ZA LIPANJ 2020.

Gradonačelnik Grada Pazina donio je Odluku o rasterećenju građana tijekom trajanja posebnih mjera donesenih s ciljem sprječavanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a koja uključuje i plaćanje usluga Vrtića za lipanj 2020.:

“Roditelji/skrbnici koji prijavljuju djecu za boravak u Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin od 1. lipnja 2020. godine plaćaju cijenu usluge kao za redovan rad  u skladu s člancima 16., 17. i 18. Pravilnika o mjerilima, uvjetima i načinu naplaćivanja usluga Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin („Službene novine Grada Pazina“ broj 28/03., 24/09., 13/11., 24/15.i 47/16.) (dalje: Pravilnik)

Roditelji/ skrbnici s područja Grada Pazina koji ne prijavljuju djecu za boravak  u Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin od 1. lipnja 2020. godine, sukladno aktima nadležnih tijela državne uprave, a ne zadovoljavaju uvjete iz članka 16. stavka 2., oslobađaju se plaćanja cijene usluge vrtića u iznosu od 70 %.

Ova Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2020., na snazi je do 30. lipnja 2020. godine, a objavit će se na mrežnim stranicama Grada Pazina.”

Cijelu odluku možete pogledati ovdje: odluka – rasterećenje građana 1 6 2020-1-30.6.2020

 

OBAVIJEST O PLAĆANJU USLUGA VRTIĆA

Poštovani roditelji,

Gradonačelnik Grada Pazina donio je Odluku o mjerama rasterećenja obveza građana tijekom trajanja epidemije bolesti COVID-19 u sklopu koje je uređeno plaćanje usluga vrtića od 11. do 31.svibnja 2020.

Odluku pročitajte OVDJE.