RAD VRTIĆA U SRPNJU I KOLOVOZU 2023.

Od 1. srpnja 2023. do 31. kolovoza 2023. organiziran je rad u dežurnim skupinama samo za prijavljenu djecu.

Tijekom srpnja (do 28.7.2023.) radit će matični vrtić u Pazinu (ul. Prolaz O. Keršovanija 1) te područni vrtići u Gračišću, Tinjanu (za djecu iz Tinjana i Sv. Petra u Šumi) i Karojbi (za djecu iz Karojbe i Motovuna), dok će 31.7. 2023. i tijekom kolovoza raditi matični vrtić u Pazinu, vrtić u Tinjanu (samo od 21 do 31. 8. 2023.) te vrtić u Gračišću (samo od 28. do 31. 8. 2023.).

Radno vrijeme pojedinih vrtića jednako je kao i tijekom godine.

MATIČNI VRTIĆ U PAZINU

Tijekom srpnja i kolovoza radi samo centralni objekt, na adresi Prolaz O. Keršovanija 1 (kod Doma zdravlja) te su tu tijekom srpnja raspoređena djeca iz svih pazinskih odgojnih skupina i djeca iz PV Cerovlje i PV Lupoglav, a tijekom kolovoza još i djeca iz područnih vrtića.

Raspored djece po odgojnim skupinama tijekom srpnja i kolovoza u Matičnom vrtiću u Pazinu možete pronaći na dnu stranice.  

Obratite pažnju na posljednji stupac, gdje je navedeno mjesto ulaska u vrtić za pojedinu vrtićku skupinu.

Na ulaznim vratima bit će naveden raspored djece po skupinama i telefonski brojevi skupina. Prilikom dolaska pred vrtić, nazvat ćete telefonski broj odgojne skupine u koju je vaše dijete raspoređeno tijekom ljeta. Brojeve telefona odgojnih skupina možete pronaći i ovdje.

Važne napomene:

  • Molimo vas da za dijete obavezno donesete papuče, kuticu, kapu i rezervnu robu u ruksaku te sve jasno označite imenom i prezimenom djeteta kako ne bi došlo do gubljenja stvari.
  • U dogovoru s odgajateljicama donijet ćete i opremu za kupanje (za dječje igre s vodom u „Ljetnom vrtiću“)
  • Tijekom ljetnih mjeseci boravak na otvorenom se radi vrućina planira od 9,00 do 10,30 tako da vas molimo da dijete dovodite najkasnije do 8,30 kako bi nakon doručka na vrijeme mogli izaći iz ustanove.
  • Za sva dodatna pitanja molimo vas da se obratite odgajateljicama ili Upravi vrtića.

Ravnateljica

Vesna Rusijan, v.r.