Obavijest o novoj regulaciji prometa

Poštovani roditelji,

prosljeđujemo informacije o novoj regulaciji prometa kroz grad Pazin od srijede 25.1.2023. kada započinju radovi na cesti u ulici M.B. Rašana.

Radovi će trajati do 90 dana. U tom će se razdoblju promet odvijati prema posebnoj regulaciji.

U prilogu Vam dostavljamo Prometni elaborat privremene regulacije prometa za potrebe izvođenja radova i zasebno prikaz obilaznog pravca za autobuse i kamione te prijedlog obilaznog pravca za osobna vozila.

Elaboratom je, dakle, predviđen obilazni pravac za vozila preko 5t preko državne ceste DC64 i preko Križa Lindarskog, dok je kroz centar grada predviđena posebna regulacija prometa za osobna vozila kako je to prikazano u mapi, odnosno, na način da vozila koja dolaze iz smjera Štranjge u grad ulaze kroz ulicu Bože Milanovića i dalje preko Muntriljske ulice, a vozila iz smjera nebodera izlaze iz grada kroz ulicu Joakima Rakovca (Spomen dom),  Muntriljsku ulicu i dalje  preko ulice Velog Jože i Vrtlišća.

S obzirom na specifičnost lokacije zahvata, pokaže li se potreba za izmjenom privremene regulacije tokom izvođenja radova, dostavit će se izmjene i dopune Prometnog elaborata privremene regulacije prometa, o čemu ćete pravovremeno biti obaviješteni.

Svjesni položaja prometnice i činjenice da će u razdoblju odvijanja radova u određenim vremenskim razdobljima biti gužve, molimo za strpljenje, oprez i poštivanje privremene regulacije.

Srdačan pozdrav!