OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE PRIJAVLJENE ZA BORAVAK U VRTIĆU U SRPNJU I KOLOVOZU

Od 1. srpnja 2022. do 31. kolovoza 2022. organiziran je rad u dežurnim skupinama samo za prijavljenu djecu.

Tijekom srpnja radit će matični vrtić u Pazinu (ul. Prolaz O. Keršovanija 1) te područni vrtići u Gračišću, Tinjanu i Karojbi, dok će u kolovozu raditi matični vrtić u Pazinu, vrtić u Tinjanu te vrtić u Gračišću (od 16 do 31.8.2022.). Odluka Upravnog vijeća objavljena je ovdje.

Radno vrijeme pojedinih vrtića jednako je kao i tijekom godine.

NA ULAZNIM VRATIMA SVAKOG VRTIĆA BIT ĆE NAVEDEN RASPORED DJECE PO SKUPINAMA I TELEFONSKI BROJEVI SKUPINA.

Prilikom dolaska pred vrtić, nazvat ćete telefonski broj odgojne skupine u koju je vaše dijete raspoređeno tijekom ljeta. Brojeve telefona odgojnih skupina možete pronaći i ovdje.

MATIČNI VRTIĆ U PAZINU – RASPORED PO SKUPINAMA

Tijekom srpnja i kolovoza radi samo objekt na adresi Prolaz O. Keršovanija 1 (kod Doma zdravlja) te su tu tijekom srpnja raspoređena djeca iz svih pazinskih odgojnih skupina i djeca iz PV Cerovlje, a tijekom kolovoza još i djeca iz PV Gračišće (1-12.8.), PV Karojba i PV Motovun).

Raspored djece po odgojnim skupinama tijekom srpnja i kolovoza u Matičnom vrtiću u Pazinu možete pronaći na dnu stranice.  

Obratite pažnju na posljednji stupac, gdje je navedeno mjesto ulaska u vrtić za pojedinu vrtićku skupinu.

Važne napomene:

  • Molimo vas da za dijete obavezno donesete papuče, kuticu, kapu i rezervnu robu u ruksaku te sve jasno označite imenom i prezimenom djeteta kako ne bi došlo do gubljenja stvari.
  • U dogovoru s odgojiteljima donijet ćete i opremu za kupanje (za dječje igre s vodom u „Ljetnom vrtiću“)
  • Tijekom ljetnih mjeseci boravak na otvorenom se radi vrućina planira od 9,00 do 10,30 tako da vas molimo da dijete dovodite najkasnije do 8,30 kako bi nakon doručka na vrijeme mogli izaći iz ustanove.
  • Za sva dodatna pitanja molimo vas da se obratite odgajateljicama ili Upravi vrtića.

Ravnateljica

Vesna Rusijan, v.r.