Upisi – link za predaju Zahtjeva

Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin objavljuje oglas za upis djece za pedagošku 2022./2023. godinu, a cijeli tekst oglasa, uvjete upisa te popis obvezne i dodatne dokumentacije koja se prilaže Zahtjevu za upis, možete pronaći ovdje.

Roditelji mogu podnijeti Zahtjev za upis od 11. svibnja 2022. do 18. svibnja 2022.

Predaja Zahtjeva vrši se elektronskim putem, na poveznici: https://prijava.vrtic-olgaban-pazin.hr

Napomene:

Za predaju Zahtjeva prvo se morate registrirati u sustav, klikom na Registracija u izborniku, a zatim prijaviti, klikom na Prijava. Nakon toga možete kreirati Zahtjev za upis, klikom na Zahtjev te zatim na gumb +Novi zahtjev. Ukoliko prijavljujete više djece, nakon unosa podataka i dokumentacije za prvo dijete, kliknite na gumb +Novi zahtjev i ponovite postupak za sljedeće dijete.

Svoj Zahtjev (Zahtjeve) možete nadopunjavati i mijenjati u vrijeme podnašanja Zahtjeva za upis (11. – 18. svibnja 2022.) sve dok ga ne zaključate, pritiskom na gumb ZAKLJUČAJ. Kad Zahtjev bude podnesen (zaključan), pokraj imena vašeg djeteta će u tablici biti vidljiva šifra pod kojom će Zahtjev biti objavljen na Privremenoj rang listi.

Privremena rang lista bit će objavljena 24. lipnja 2022. na mrežnoj stranici Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin.

———

U slučaju da naiđete na poteškoće prilikom predaje Zahtjeva, možete kontaktirati djelatnice vrtića na brojeve telefona 091/6200-472 (tajnica Gabrijela Krizmanić) ili 099/228-0103 (psihologinja Gordana Trošt-Lanča) u dane upisa od 8 do 14 sati.

Roditelji koji, zbog tehničkih ili drugih razloga, nisu u mogućnosti samostalno predati Zahtjev za upis putem aplikacije mogu, nakon što pribave svu potrebnu dokumentaciju, telefonski dogovoriti termin dolaska u vrtić, gdje će im djelatnici Vrtića pomoći oko predaje Zahtjeva putem aplikacije.

Za osobni dolazak u vrtić potrebno je dogovoriti točan termin dolaska na telefon 099/228-0303 (zdravstvena voditeljica Marija Dagostin).

Želimo Vam puno uspjeha u prijavi!