OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

obavještavam vas kako će rad pedagoške godine 2021./2022. godine započeti 1. rujna 2021. godine. Napominjemo kako će se rad u Područnom vrtiću Gračišće, zbog već navedenih poteškoća oko dobivanja uporabne dozvole odvijati  u prostorijama Područne škole u Gračišću, dok će novo sagrađena zgrada vrtića započeti s radom u listopadu, kada će pedagošku godinu započeti i polaznici jasličke skupine.

Također, prenosimo informaciju kako će cijene roditeljskih uplata, do formiranja Gradskog vijeća Grada Pazina iznositi 650,00 kuna za cjelodnevni vrtićki program i 680,00 kuna za cjelodnevni jaslički program. U novim skupinama, koje započinju s radom u pedagoškoj godini 2021./2022. cijene za roditelje bit će izjednačene s navedenima.

Umanjenje cijena za pojedino dijete polaznika našeg vrtića ( jer je drugo dijete iz obitelji  koje polazi vrtić; jer je 3. dijete u obitelji; jer je dijete s teškoćom u razvoju ili dijete samohranog roditelja…) definirano je Pravilnikom o mjerama, uvjetima i načinu naplaćivanja usluga Dječjeg vrtića „Olga Ban“ Pazin, kojeg ćete pronaći na ovoj našoj mrežnoj stranici pod: dokumenti (propisi i akti).

 

Uz pozdrave,

 

Ravnateljica:

Vesna Rusijan