RASPORED NOVOUPISANE I PRERASPOREĐENE DJECE PO ODGOJNIM SKUPINAMA I OBJEKTIMA U PEDAGOŠKOJ 2017./2018. GODINI

Raspored novoupisane i preraspoređene djece po odgojnim skupinama i objektima u pedagoškoj 2017./2018. godini možete pronaći ovdje.

Zajednički sastanak za roditelje novoupisane djece u jaslice održat će se 11. srpnja 2017. u 18,00 sati u dvorani gornjeg vrtića. Nakon zajedničkog sastanka uslijedit će sastanci po grupama.

Zajednički sastanak za roditelje novoupisane djece u vrtićke skupine gornjeg i donjeg vrtića te područnih vrtića održat će se u srijedu 12. srpnja 2017. u 18,00 sati u dvorani gornjeg vrtića. Na tom će se sastanku roditelji upoznati s organizacijom rada naše ustanove te s ravnateljicom i stručnom službom vrtića i njihovim djelokrugom rada. Uz to, roditelji će dobiti praktične informacije te savjete o postupcima roditelja koji mogu olakšati prilagodbu djeteta na vrtić. Ukoliko već imate ili ste imali dijete u našoj ustanovi, nije nužno da prisustvujete tom sastanku.

Roditeljski sastanci po odgojnim skupinama bit će održani krajem kolovoza ili tijekom rujna, a o terminu održavanja obavijestit će vas odgajateljice vašeg djeteta te će biti objavljeni na mrežnim stranicama vrtića.

Nova pedagoška godina počinje u ponedjeljak 4. rujna 2017.

Radno vrijeme matičnog vrtića u Pazinu je 6,30 do 16,30.