NAŠ VRTIĆ

Želimo dobrodošlicu svim budućim polaznicima našeg vrtića i njihovim roditeljima. Pozivamo vas da, prije nego vaše dijete krene polaziti našu ustanovu, pročitate bitne informacije koje se nalaze na našoj mrežnoj stranici o radnom vremenu, ustrojstvu i financiranju vrtića.

Dnevni ritam i rutine vrtića često se razlikuje od obiteljskog te je potrebno određeno vrijeme za prilagodbu na vrtić što može biti stresan događaj za dijete i roditelje. Polaskom u vrtić susrećete se s novim zdravstvenim izazovima, a savjete zdravstvene voditeljice možete pronaći  u kutiću zdravlja.

Rad organiziramo u skladu s Godišnjim planom i programom i Kurikulumom vrtića, a temelj našeg rada je kvalitetno prostorno i materijalno okruženje te dobno mješovite odgojne skupine. Posebno njegujemo  razvijanje partnerskih odnosa s roditeljima i smatramo to jednim od važnih pokazatelja kvalitete rada naše ustanove.

Upravnom vijeću prava roditelja zastupa predstavnica roditelja, Emina Trošt (e-mail: emina.trost@gmail.com) kojoj se možete obratiti u slučaju potrebe.

 

Veselimo se suradnji!