RAD VRTIĆA U SRPNJU I KOLOVOZU 2021.

OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE

PRIJAVLJENE ZA BORAVAK U VRTIĆU U SRPNJU I KOLOVOZU 2021.

 

Od 1. srpnja 2021. do 31. kolovoza 2021. organiziran je rad u dežurnim skupinama samo za prijavljenu djecu.

Tijekom srpnja radit će matični vrtić u Pazinu (ul. Prolaz O. Keršovanija 1) te područni vrtići u Sv. Petru u Šumi, Tinjanu i Karojbi, dok će u kolovozu raditi samo matični vrtić u Pazinu.

Radno vrijeme matičnog vrtića u Pazinu u srpnju i kolovozu je od 6,30 do 16,30 dok su radna vremena područnih vrtića u srpnju jednaka kao i tijekom godine.

 

Raspored djece po odgojnim skupinama tijekom srpnja i kolovoza možete pronaći ovdje: raspored_djece_po_grupama_ljeto2021

Obratite pažnju na posljednji stupac, gdje je navedeno mjesto ulaska u vrtić za pojedinu vrtićku skupinu. I dalje nije dozvoljen ulaz roditelja u prostor vrtića te se djeca preuzimaju na ulazu.

Prilikom dolaska pred vrtić, nazvat ćete telefonski broj odgojne skupine u koju je vaše dijete raspoređeno tijekom ljeta. Brojeve telefona odgojnih skupina možete pronaći ovdje.

 

NA ULAZNIM VRATIMA GORNJEG VRTIĆA BIT ĆE NAVEDEN RASPORED DJECE PO SKUPINAMA I TELEFONSKI BROJEVI SKUPINA.

 

Važne napomene:

  • Molimo vas da za dijete obavezno donesete papuče, kuticu,kapu i rezervnu robu u ruksaku te sve jasno označite imenom i prezimenom djeteta kako ne bi došlo do gubljenja stvari.
  • Tijekom ljetnih mjeseci boravak na otvorenom se radi vrućina planira od 9,00 do 10,30 (11,00) tako da vas molimo da dijete dovodite najkasnije do 8,30 kako bi nakon doručka na vrijeme mogli izaći iz ustanove.
  • Za sva dodatna pitanja molimo vas da se obratite odgajateljicama ili Upravi vrtića.

 

Ravnateljica

Vesna Rusijan, v.r.