RAD VRTIĆA TIJEKOM SRPNJA I KOLOVOZA 2024.

Od 1. srpnja 2024. do 31. kolovoza 2024. organiziran je rad u dežurnim skupinama samo za prijavljenu djecu.

Tijekom srpnja (do 26.7.2024.) radit će matični vrtić u Pazinu (ul. Prolaz O. Keršovanija 1) te područni vrtići u Gračišću, Tinjanu i Karojbi, dok će od 28.7. 2024. i tijekom kolovoza raditi samo matični vrtić u Pazinu.

Radno vrijeme pojedinih vrtića jednako je kao i tijekom godine.

MATIČNI VRTIĆ U PAZINU – RASPORED PO SKUPINAMA

Tijekom srpnja i kolovoza radi samo objekt na adresi Prolaz O. Keršovanija 1 (kod Doma zdravlja) te su tu tijekom srpnja raspoređena djeca iz svih pazinskih odgojnih skupina i djeca iz PV Cerovlje i PV Lupoglav, a tijekom kolovoza još i djeca iz područnih vrtića.

Raspored djece po odgojnim skupinama tijekom srpnja i kolovoza u Matičnom vrtiću u Pazinu možete pronaći na dnu stranice.  

Obratite pažnju na posljednji stupac, gdje je navedeno mjesto ulaska u vrtić za pojedinu vrtićku skupinu.

DOVOĐENJE DJETETA U VRTIĆ

Prilikom dolaska pred vrtić, pozvonit ćete na zvono pokraj ulaznih vrata ili ćete nazvati telefonski broj odgojne skupine u koju je vaše dijete raspoređeno tijekom ljeta.

Na ulaznim vratima svakog vrtića bit će naveden raspored djece po skupinama i telefonski brojevi skupina, a brojeve telefona odgojnih skupina možete pronaći i ovdje.

Važne napomene:

  • Molimo vas da za dijete obavezno donesete papuče, kuticu, kapu i rezervnu robu u ruksaku i sve jasno označite imenom i prezimenom djeteta te imenom matične grupe čiji je polaznik, kako ne bi došlo do gubljenja stvari.
  • U dogovoru s odgojiteljicama donijet ćete i opremu za kupanje (za dječje igre s vodom u „Ljetnom vrtiću“)
  • Tijekom ljetnih mjeseci boravak na otvorenom se radi vrućina planira od 9,00 do 10,30 tako da vas molimo da dijete dovodite najkasnije do 8,30 kako bi nakon doručka na vrijeme mogli izaći iz ustanove.
  • Ukoliko vaše dijete ima alergije ili neke specifičnosti o kojima odgojiteljice moraju voditi računa, molimo vas da obavezno to napomenete svakoj novoj odgojiteljici prilikom primopredaje djeteta, jer će se, zbog korištenja godišnjih odmora, odgojiteljice po skupinama često mijenjati.
  • Za sva dodatna pitanja molimo vas da se obratite odgojiteljicama ili Upravi vrtića.

Ravnateljica Doris Velan