POZIV NA PREDUPIS DJECE U OSNOVNU ŠKOLU

Poštovani roditelji školskih obveznika,

u nastavku prosljeđujemo Poziv za predupis djece u prvi razred osnovne škole Vladimira Nazora Pazin.

Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin objavljuje

POZIV ZA PREDUPIS

djece u prvi razred osnovne škole

Poštovani roditelji budućih prvašića,

u svrhu organiziranja procjene te prikupljanja podataka o djeci koja će upisati prvi razred u sljedećoj 2024./2025. školskoj godini pozivamo vas da se odazovete na predupise djece u prvi razred osnovne škole.

Na predupise dužni su se javiti roditelji/skrbnici djece koja imaju prebivalište na području Grada Pazina i općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Tinjan, Lupoglav, Motovun i Sveti Petar u Šumi. Na predupise se odazivaju i roditelji/skrbnici djece koja imaju prebivalište izvan navedenog područja, a planiraju upisati dijete u Osnovnu školu Vladimira Nazora Pazin.

Prijavljuju se djeca koja će do 1. travnja 2024. godine navršiti 6 godina života.

Na predupise odazivaju se i roditelji/skrbnici koji planiraju prijevremeni upis djeteta (djeca koja će 6 godina navršiti do 31. prosinca 2024. godine), a za što su dužni Upravnom odjelu za obrazovanje, sport i tehničku kulturu dostaviti zahtjev za prijevremeni upis.

Predupisi se obavljaju ISKLJUČIVO putem elektronskog obrasca kojeg se ispunjava najkasnije do 26. siječnja 2024. godine.

Obrazac je dostupan na sljedećoj poveznici ili putem skeniranja QR koda:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJDKxe4xzu3QoIKl4ck6AN4axr4JLTnsN0ahuJ7KCZgJ94Jg/viewform?usp=sf_link

*PREGLEDI ŠKOLSKOG LIJEČNIKA:

Umjesto službenih poziva, roditelji će ove godine moći samostalno naručivati dijete na pregled kod nadležnog školskog liječnika putem aplikacije TERMINKO.

Aplikacija će biti dostupna i otvorena za naručivanje tijekom veljače 2024. godine na službenim stranicama Škole te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

  Ravnatelj

      Ivan Štefanić, prof.