Termini roditeljskih sastanaka

Vrtić počinje s radom u novoj pedagoškoj godini u petak, 1. rujna 2023. godine.

U tablicama niže provjerite kada će biti održan roditeljski sastanak odgojne skupine u koju je raspoređeno vaše dijete.

Za eventualna pitanja kontaktirajte vaše matične odgajatelje na službeni telefon odgojne skupine (popis kontakata naći ćete ovdje) od utorka 29.8.2023. dalje.

MV PAZIN  
PROLAZ O. KERŠOVANIJA 1Zajednički roditeljski sastanak za sve roditelje matičnog vrtića koji po prvi put* upisuju djecu u našu ustanovu održat će se u srijedu 30. kolovoza 2023. s početkom u 17 sati u dvorani vrtića (Prolaz O. Keršovanija 1, ulaz s parkirališta iza autobusne stanice)
*ukoliko ste već imali dijete u našoj ustanovi, nije obvezno prisustvovati
CVJETIĆIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna.
LEPTIRIĆISastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 17:50 (nakon zajedničkog roditeljskog) u sobi odgojne skupine.
MRAVIĆIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna.
LISTIĆIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna.
ISKRICESastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 17:50 (nakon zajedničkog roditeljskog) u sobi odgojne skupine.
ZUJALICESastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 17:50 (nakon zajedničkog roditeljskog) u sobi odgojne skupine.
KRIJESNICESastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 17:50 (nakon zajedničkog roditeljskog) u sobi odgojne skupine.
SOVICESastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 17:50 (nakon zajedničkog roditeljskog) u sobi odgojne skupine.
PRSTIĆIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna, a roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane odgajatelja prije početka rada vrtića.
 
DC VELI JOŽE (BIVŠA VOJARNA)Zajednički roditeljski sastanak za sve roditelje matičnog vrtića koji po prvi put* upisuju djecu u našu ustanovu održat će se u srijedu 30. kolovoza 2023. s početkom u 17 sati u dvorani vrtića (Prolaz O. Keršovanija 1, ulaz s parkirališta iza autobusne stanice)
*ukoliko ste već imali dijete u našoj ustanovi, nije obvezno prisustvovati
HIHOTIĆIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna, a roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane odgajatelja prije početka rada vrtića.
BUBAMARCIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna, a roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane odgajatelja prije početka rada vrtića.
MIĆI MEŠTRISastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 18:00 (nakon zajedničkog roditeljskog) u sobi odgojne skupine, u DC Veli Jože.
TINTILINIĆIRoditeljski sastanak održat će se krajem rujna, a roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane odgajatelja prije početka rada vrtića.
PODRUČNI VRTIĆI
TINJAN (ŽABICE, CMOK, IGLICE)Zajednički sastanak za roditelje novoupisane djece održat će se u utorak 29.8.2023. u 18 sati u dvorani vrtića Tinjan, a nakon njega uslijedit će sastanci po grupama.
SV. PETAR U ŠUMI (ZEČIĆI, ZEBRICE)Zajednički sastanak za roditelje novoupisane djece održat će se u utorak 29.8.2023. u 17 sati u ulaznom holu vrtića u Sv. Petru u Šumi, a nakon njega uslijedit će sastanci po grupama.
GRAČIŠĆE – VJEVERICESastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 18:00 u sobi odgojne skupine.
GRAČIŠĆE – ŽIRAFICERoditeljski sastanak održat će se krajem rujna, a roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane odgajatelja prije početka rada vrtića.
PAZINSKI NOVAKI (FRNDALIĆI, ZVRKI)Zajednički sastanak za roditelje novoupisane djece održat će se u ponedjeljak 28.8.2023. u 18 sati u prostoru vrtića u Pazinskim Novakima, a nakon njega uslijedit će sastanci po grupama.
KAROJBA (BRBOŠKULE, ZVONČIĆI)Zajednički sastanak za roditelje novoupisane djece održat će se u srijedu 30.8.2023. u 18 sati u vrtiću u Karojbi, a nakon njega uslijedit će sastanci po grupama.
MOTOVUN (FRUTI)Sastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u srijedu 30.8.2023. u 18:00 u dječjem vrtiću u Motovunu.
LUPOGLAV (PČELICE)Sastanak za roditelje nove djece u grupi održat će se u ponedjeljak 28.8.2023. u 17:00 u dječjem vrtiću u Lupoglavu.