Raspored novoupisane djece po odgojnim skupinama i termini roditeljskih sastanaka

Poštovani roditelji,

Upravno vijeće Dječjeg vrtića “Olga Ban” Pazin je na sjednici 18. srpnja 2022. donijelo Odluke o konačnim rang listama za upis djece u pedagošku 2022./2023. godinu u Matični vrtić Pazin i Područne vrtiće u Cerovlju, Gračišću, Karojbi, Lupoglavu, Motovunu, Tinjanu i Sv. Petru u Šumi, a na osnovu njih je Povjerenstvo za upise napravilo raspored djece po odgojnim skupinama.

Odluke možete pogledati OVDJE, a raspored djece po skupinama možete pronaći na dnu stranice (ili preuzeti OVDJE).

Važno:

Uz svaku odgojnu skupinu naveden je i termin prvog roditeljskog sastanka, koji se u pravilu održava prije početka nove pedagoške godine. Na prvi roditeljski sastanak dolazite bez djece.

Zajednički roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u VRTIĆKE skupine matičnog vrtića u Pazinu održat će se u dvorani matičnog vrtića (iza autobusne stanice) u ponedjeljak 25.7.2022. u 18,00 sati, dobrodošli ste na njega čak i ako odgojna skupina vašeg djeteta ima planiran roditeljski sastanak u nekom drugom terminu.

Zajednički roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u JASLIČKE skupine matičnog vrtića u Pazinu održat će se u dvorani matičnog vrtića (iza autobusne stanice) u utorak 26.7.2022. u 18,00 sati, a nakon njega uslijedit će sastanci po grupama.

Sve ostale termine roditeljskih sastanaka provjerite u tablici na dnu stranice.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na sastanak, sve informacije važne za početak polaženja vrtića, kao i osnovne informacije o funkcioniranju naše ustanove (cijena, radno vijeme, važni dokumenti) možete pronaći u ovom članku.

Nova pedagoška godina započinje u četvrtak 1. rujna 2022. a tada je i prvi dan polaska novoupisane djece u vrtić.

Dobrodošli!