RAD VRTIĆA U SRPNJU I KOLOVOZU 2020.

OBAVIJEST RODITELJIMA DJECE

PRIJAVLJENE ZA BORAVAK U VRTIĆU U SRPNJU I KOLOVOZU 2020.

Od 1. srpnja 2020. do 31. kolovoza 2020. organiziran je rad u dežurnim skupinama samo za prijavljenu djecu.

Prema odluci Upravnog vijeća, tijekom srpnja radit će matični vrtić u Pazinu te područni vrtići u Sv. Petru u Šumi, Tinjanu, Gračišću, Motovunu i Karojbi, dok će u kolovozu raditi matični vrtić u Pazinu (za djecu iz Pazina, Paz. Novaki i Gračišća) te područni vrtići u Tinjanu (za djecu iz Tinjana i Sv. Petra u Šumi) i Karojbi (za djecu iz Karojbe i Motovuna).

Radno vrijeme matičnog vrtića u Pazinu u srpnju i kolovozu je od 6,30 do 16,30 dok su radna vremena područnih vrtića u srpnju i kolovozu jednaka kao i tijekom godine.

 

RASPORED RADA U MATIČNOM VRTIĆU U PAZINU:

SRPANJ

  • u donjem vrtiću (Družbe Sv. Ćirila i Metoda 1) u sobama dnevnog boravka skupina Mići Meštri (za djecu iz skupina Mići Meštri i Tintilinići) i Bubamarci (za djecu iz skupina Bubamarci i Hihotići) – do 17. srpnja 2020.
  • u DC Veli Jože (ul. 154. brigade Hrvatske vojske) – djeca iz skupina Mravići, Iskrice, Listići i Zujalice boravit će u svojim sobama; od 20. srpnja 2020. pridružuju im se i djeca iz donjeg vrtića
  • u gornjem vrtiću (ulaz pokraj Doma zdravlja) u sobi dnevnog boravka skupine Leptirići – (za djecu iz grupa Cvjetići, Leptirići te iz PV Pazinski Novaki)
  • djeca jasličkog uzrasta boravit će u svojim sobama (od 20. srpnja spajaju se grupe Loptići i Pačići)

KOLOVOZ

  • djeca vrtićkog uzrasta će boraviti u DC Veli Jože (ul. 154. brigade Hrvatske vojske)
  • djeca jasličkog uzrasta boravit će u sobama grupa Pačići i Prstići.

 

KAKO BISTE SE LAKŠE SNAŠLI, NA ULAZNIM VRATIMA OBJEKATA BIT ĆE NAVEDEN RASPORED DJECE PO SKUPINAMA I TEL. BROJEVI SKUPINA.

I DALJE NIJE DOZVOLJEN ULAZ RODITELJA U PROSTOR VRTIĆA TE SE DJECA PREUZIMAJU NA ULAZU.

 

Važne napomene:

  • Molimo vas da za dijete obavezno donesete papuče, kuticu, kapu i rezervnu robu u ruksaku te sve jasno označite imenom i prezimenom djeteta kako ne bi došlo do gubljenja stvari.
  • Tijekom ljetnih mjeseci boravak na otvorenom se radi vrućina planira od 9,00 do 10,30 (11,00) tako da vas molimo da dijete dovodite najkasnije do 8,30 kako bi nakon doručka na vrijeme mogli izaći iz ustanove.
  • Ukoliko dođete kasnije, na ulaznim vratima ostavit ćemo obavijest i broj telefona da možete kontaktirati odgajateljice i saznati gdje možete dovesti dijete.
  • Za sva dodatna pitanja molimo vas da se obratite odgajateljicama ili Upravi vrtića.

 

Ravnateljica

Vesna Rusijan, v.r.