PROJEKTI U VRTIĆU: REKONSTRUKCIJA MATIČNOG VRTIĆA, ERASMUS+, PROGRAMI RASTIMO ZAJEDNO

U emisiji TV Istre Zemlja emocija 19. siječnja 2019. gostovala je ravnateljica vrtića Vesna Rusijan te je pričala o aktualnim projektima u vrtiću:

  • o projektu rekonstrukcije zgrade matičnog vrtića za koji je  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobrila je u potporu od 5,27 milijuna kuna. To je iznos od 80 posto ukupno prihvatljivih troškova projekta, a preostalih 20 posto, odnosno 1,96 milijuna kuna podnositelj zahtjeva za potporu (DV “Olga Ban”) mora osigurati iz vlastitih sredstava (više o projektu možete pročitati i ovdje: https://www.pazin.hr/djecjem-vrticu-olga-ban-odobreno-527-milijuna-kuna/ )
  • o Erasmus+ projektu “Svi različiti – svi važni” za provedbu kojeg je Agencija za mobilnost i programe EU odobrila našem vrtiću potporu od 20 tisuća eura (više o projektu možete pročitati ovdje: http://vrtic-olgaban-pazin.hr/2018/09/21/erasmus-projekt-svi-razliciti-svi-vazni/ )
  • o programima UNICEF-a i Centra za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno, Rastimo zajedno plus  i Rastimo zajedno Klub očeva koji se svake godine provode u našem vrtiću (više o njima na stranicama Centra: https://www.rastimozajedno.hr/ )

Razgovor s ravnateljicom je u drugom dijelu emisije, započinje na 00:37:45