PRVI RODITELJSKI SASTANCI

Dragi roditelji,

u utorak, 1. rujna započinje nova pedagoška godina u Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin.

Da biste sebe i dijete što bolje pripremili na novonastale promjene pozivamo vas na roditeljske sastanke koji će se održati s ciljem upoznavanja ustanove, ravnatelja, odgojitelja, stručnih suradnika te predstavljanja nekih zanimljivih tema koje bi Vam mogle koristiti prije polaska djeteta u vrtić (organizacija rada u vrtiću, prilagodba na vrtić, zdravstveni uvjeti boravka u vrtiću), održavati će se prema sljedećem rasporedu:

Utorak, 25.08.2015. u 18h – Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u područna odjeljenja Gračišće, Sv. Petar u Šumi i Cerovlje (Pazinski Novaki).

Srijeda, 26.08.2015. u 18h – Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u tzv. „Donji“ vrtić (skupine: Mići Meštri, Bubamarci, Tintilinići) – U DVORANI „DONJEG“ VRTIĆA

Četvrtak, 27.08.2015. u 18h – Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u tzv. „gornji“ vrtić (skupine: Cvjetići, Leptirići, Mravići, Listići, Iskrice, Zujalice, Hihotići, Prstići) – U DVORANI „GORNJEG“ VRTIĆA

Ponedjeljak, 31.08.2015. u 17h – Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u područno odjeljenje Karojba (cjelodnevni i poludnevni) u prostorijama područnog vrtića u Karojbi.

Ponedjeljak, 31.08.2015. u 19h – Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u područno odjeljenje Tinjan u prostorijama cjelodnevnog programa područnog vrtića u Tinjanu (u sklopu škole).

Ostali vrtići (Lupoglav i Motovun) održati će sastanke u rujnu.